sel Haberleri

sel haberleri ve güncel sel gelişmeleri, sel ile ilgili tüm video, sel fotoğrafları ve sel haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde ölü sayısı 147'ye çıktı, 125 kişi ise kayboldu.

Dünya

Endonezya'da etkili olan sel ve heyelan nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e çıktı.

Dünya

Endonezya'daki Merapi Yanardağı'nın patlaması sonucu kayan kaya, kül ve toprak yığınının yol açtığı sellerde 28 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 137'ye, kaybolanların sayısının 136'ya çıktığı bildirildi.

Dünya

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'ın Bağlan vilayetinde meydana gelen seller sonucu hayatını kaybedenler taziye mesajı yayımladı.

Dünya

Afganistan’ın Bağlan ve Takhar eyaletlerinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle 300 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Dünya

Afganistan’ın Bağlan ve Takhar eyaletlerinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle en az 150 kişi hayatını kaybetti, 114...

Güncel

Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenler için taziye masajı yayımladı.

Dünya

Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 267'ye, yaralı sayısı ise 188'e yükseldi.

Dünya

Afganistan'da aşırı yağışların yol açtığı sellerde en az 50 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 107'ye, kaybolanların sayısının 136'ya çıktığı bildirildi.

Dünya

Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 257'ye, yaralı sayısı ise 188'e yükseldi.