MSB Haberleri

MSB haberleri ve güncel MSB gelişmeleri, MSB ile ilgili tüm video, MSB fotoğrafları ve MSB haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'linin "etkisiz hâle getirildiğini" bildirdi.

Güncel

Millî Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK elemanının öldürüldüğünü bildirdi.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki tespit edilen 4 PKK elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

Güncel

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerin hayatını kaybettiğini, 4 askerin yaralandığını açıkladı.

Güncel

2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ve beraberindeki heyet, Iraklı yerel yetkililer ile sınır güvenliği toplantısı yaptı.

Güncel

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK/YPG'li öldürüldü.

Güncel

MSB, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 13 PKK/YPG’linin öldürüldüğünü duyurdu.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişinin yakalandığını açıkladı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 3'ü PKK, biri FETÖ mensubu 26 kişinin yakalandığını duyurdu.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere'de Savunma Bakanı Grant Shapps ve Genelkurmay Başkanı Oramiral David Radakin ile ayrı ayrı görüşme...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 2 PKK/YPG'linin öldürüldüğünü açıkladı.

Güncel

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 4 PKK elemanının öldürüldüğü belirtildi.