abd Haberleri

abd haberleri ve güncel abd gelişmeleri, abd ile ilgili tüm video, abd fotoğrafları ve abd haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

​​​​​​​İşgal rejiminin Refah'a yaptığı saldırıları kınamak ve Amerika başta olmak üzere Batı dünyasındaki üniversitelerde başlayan eylemleri desteklemek amacıyla İstanbul'da basın...

Dünya

Filistin'deki İslami ve Ulusal gruplar, Refah veya başka herhangi bir sınır kapısındaki vesayetin her türlüsünü, bunu bir işgal türü olarak...

Dünya

Yemen Ensarullah Hareketi, işgalci ABD'nin Gazze’ye destekten vazgeçmeleri halinde kendilerine "cazip" tekliflerde bulunduklarını açıkladı.

Dünya

ABD ve Filipinler, askeri alanda birlikte hareket etme kabiliyetini güçlendirmek adına, tatbikat düzenlediklerini açıkladı.

Filistin

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrencileri, ABD'deki üniversitelerde Gazze'de gerçekleştirilen katliamlara yönelik tepki gösteren öğrenci ve akademisyenlere destek amacıyla...

Filistin

Şırnak Üniversitesi öğrenci toplulukları bir araya gelerek Gazze'de yaşanan katliamlara tepki için basın açıklaması düzenledi.

Güncel

Tüm Türkiye'deki birçok üniversite gibi Siirt Üniversitesi öğrencileri de ABD'de Gazze eylemlerine katılan öğrencilere polisin orantısız güç uygulamasını şiddetle kınadı.

Dünya

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, "Ruslar ayrı bir yerleşkede bulunuyorlar ve ABD birliklerine ya da ekipmanlarımıza erişimleri yok." dedi.

Güncel

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, işgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü katliamları protesto eden ABD'li üniversite öğrencilerini desteklemek için basın açıklaması düzenledi.

Filistin

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencileri, ABD üniversitelerindeki Filistin eylemlerine destek olmak ve işgalcilerin Gazze'deki saldırılarını protesto etmek için basın açıklaması ve...

Filistin

Bingöl Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Erdemli Gençlik Kulübü, Yaşayan Diller Kulübü ve İlahiyat Öğrencileri Topluluğu, "Filistin için pedal çeviriyoruz" etkinliği düzenledi.

Filistin

Şanlıurfa Harran Üniversitesinde okuyan öğrenciler, Gazze'deki zulme dikkat çekmek amacıyla oturma eylemi gerçekleştirdi.