Şifa Hastanesi Haberleri

Şifa Hastanesi haberleri ve güncel Şifa Hastanesi gelişmeleri, Şifa Hastanesi ile ilgili tüm video, Şifa Hastanesi fotoğrafları ve Şifa Hastanesi haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, Şifa Hastanesi'nde üçüncü bir toplu mezarın bulunduğunu, şu ana kadar yaklaşık 50 naaşa ulaştıklarını bildirdi.

Filistin

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, siyonist işgal rejiminin Şifa Hastanesine yaptığı baskınlarda katlettiği 49 Filistinlinin cesedine ulaşıldığını belirtti.

Dünya

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, Şifa Hastanesi yerleşkesindeki iki toplu mezarda 30 şehit naaşını çıkardıklarını bildirdi.

Dünya

İşgalci siyonist kuvvetlerin Gazze'nin batısındaki Şifa Hastanesi ve çevresi ile Han Yunus'tan çekilmesinden bu yana şimdiye kadar 409 şehidin naaşına...

Dünya

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, 2 hafta süren kuşatmanın ardından siyonist işgalciler tarafından yıkılan Şifa Hastanesi...

Dünya

İşgal ordusu, günlerdir süren saldırı ve kuşatmanın ardından çekildiği Şifa Hastanesi ve çevresinde, geriye yüzlerce şehit naaşı bıraktı.

Dünya

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, siyonist rejimin Şifa Hastanesi'ne düzenlediği saldırılarda, hastaların refakatçilerini infaz edip tutukladığını duyurdu.

Filistin

Gazze Şeridi'ndeki Filistin hükümeti, Şifa Hastanesi'ni 13 gündür kuşatma altında tutan siyonist işgal rejimi, 400'den fazla Filistinliyi şehit ettiğini açıkladı.

Dünya

Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’ne yönelik 10 gündür devam eden kuşatma sırasında yaptıkları saldırılarda, 200 sivili katletti.

Filistin

Siyonist işgal rejiminin, Gazze'nin batısındaki Eş-Şifa Tıp Kompleksi'ne (Şifa Hastanesi) yönelik saldırısı 10 gündür devam ediyor.

Dünya

HAMAS, Şifa Hastanesi ve çevresindeki insani felakete karşı uluslararası toplumun devam eden sessizliğini şiddetle kınadı.

Dünya

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, kuşatma altındaki Şifa Hastanesi'nde su, yiyecek ve sağlık hizmetlerinden yoksun 5 yaralının şehit olduğunu duyurdu.