nükleer silah Haberleri

nükleer silah haberleri ve güncel nükleer silah gelişmeleri, nükleer silah ile ilgili tüm video, nükleer silah fotoğrafları ve nükleer silah haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

İran, nükleer silahlarla ilgili yasağa dair stratejilerinin değişmediğini, bu konudaki doktrinde değişikliğe gitmeyeceklerini duyurdu.

Dünya

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, olası bir dünya savaşının kaçınılmaz olarak nükleer felakete yol açacağı uyarısı yaptı.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun nükleer silah kullanımına yönelik tatbikat yapacağını duyurdu.

Dünya

Polonya Cumhurbaşkanı Duda, ülkesinin nükleer kararını açıklayarak, nükleer silahlara ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Güncel

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, "İran'ın savunma programında nükleer silahlara yer olmadığını ve bu konuda herhangi bir değişikliğe gitmediklerini"...

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı Silah Kontrol Dairesi Başkanı Yermakov, ABD'yi yeni nükleer silah kontrol anlaşmaları imzalama konusunda fazla umutlanmamaları konusunda uyardı.

Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, gelecekte Rus kuvvetlerine karşı Ukrayna'da kara operasyonu gerekebileceğini açıklayarak, "Kendimizi korkutmamalıyız. Karşımızda büyük bir güç yok....

Güncel

İngiltere Savunma Bakanlığı, test sırasında bir "anormallik" meydana geldiğini açıkladı ancak ulusal güvenlik gerekçesiyle daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti.