Gaziantep Haberleri

Gaziantep haberleri ve güncel Gaziantep gelişmeleri, Gaziantep ile ilgili tüm video, Gaziantep fotoğrafları ve Gaziantep haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde otomobil, hafif ticari araç ve kamyonun karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Seçim 2024

HÜDA PAR'ın Gaziantep Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandılar.

Seçim 2024

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullanan HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nakşi Erat, "Halkımızın...

Seçim 2024

HÜDA PAR'ın Gaziantep Belediye Başkan Adayları, seçim çalışmaları boyunca çok sıkı çalışarak seçmenin takdirini topladı.

Güncel

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Seçim 2024

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, yerel seçimlere az bir süre kala saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Güncel

Gaziantep'te, önünde seyreden tıra çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Seçim 2024

HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nakşi Erat, Nizip Belediye Başkan adayı Bayram Çakar ve beraberindeki heyet, Nizip'te...

Güncel

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki inşaat işçilerinin kaldığı barakada yangın çıktı.