31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için HÜDA PAR'ın Gaziantep Belediye Başkan adayları, tüm teşkilatları ile seçim propaganda süresinin son gününe kadar sahadan ayrılmadı.

Seçim için geri sayım başlarken seçim çalışmaları boyunca sahada yoğun bir tempo ile çalışan belediye başkan adayları, seçim çalışmaları kapsamında neredeyse çalmadık kapı, dokunulmadık gönül ve sıkmadık el bırakmadı.

Hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR adayları, Gaziantep'in hemen hemen her sokağına girdi.

Seçim çalışmaları boyunca şehrin farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, Gaziantep'in merkez ilçelerinin yanı sıra Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Nurdağı ve İslâhiye ilçeleri ile Nizip, Karkamış, Yavuzeli, Araban ve Oğuzeli ilçelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nakşi Erat, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt, Şahinbey Belediye Başkan adayı Orhan Harat, Oğuzeli Belediye Başkan adayı Adil Kök, Yavuzeli Belediye Başkan adayı Kenan Yüksek, Nizip Belediye Başkan adayı Bayram Çakar, Karkamış Belediye Başkan adayı Ali Kemal Kılıçparlar, Nurdağı Belediye Başkan adayı Sait Cihangir, Araban Belediye Başkan adayı Ahmet Görgel ve İslahiye Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek seçim bölgelerinde halkı ve esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Seçim süreci boyunca yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini toplayan HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, halk buluşmalarının yanı sıra aile, esnaf, köy, oda, STK, basın ve hemşeri dernekleri ziyaretleri ile gece gündüz demeden çalıştı.

Kent genelinde gerçekleştirdikleri çalışmaları ile öne çıkan adaylar, Gazianteplilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında seçim çalışmalarını yapan adaylar, Gaziantep'in 9 ilçesinde il başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın ve gençlik kolları, teşkilat yöneticileri ve parti üyelerinin katılımıyla vatandaşlarla buluştu.

HÜDA PAR adayları, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için yaptıkları ziyaretlerde, halkın sorun, sıkıntı, talep ve önerilerini dinlediler.

Seçim çalışmaları kapsamında sabah erken saatlerde sahaya çıkan ve gece geç saatlere kadar bir an olsun sahadan ayrılmayan adaylar, çalışmalarını aralıksız sürdürdüler.

Ziyaret ettikleri noktalarda çocuklarla ve yaşlılarla özel olarak ilgilenen ve uzun süre sohbet eden HÜDA PAR'ın Gaziantep Belediye Başkan adayları, ziyarette esnafa ve vatandaşlara HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun selamını iletti.

Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinin önemini anlatan HÜDA PAR adayları, kentin her bölgesine ziyaretlerde bulunup HÜDA PAR'ın projelerini anlattılar.

Esnafı ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi alan HÜDA PAR adayları, gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine iletilen her sorunu not aldıklarını ve çözümü için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarının sözünü verdi.

Seçim çalışmalarının başlamasının ardından hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde yoğun bir saha çalışması yapan HÜDA PAR adayları, gittikleri her yerde ilgiyle karşılandı. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşın taleplerini dinleyen adaylar, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

HÜDA PAR'ın vaatlerini ve çözüm önerilerini esnaf ve vatandaşlara uzun uzun anlatan HÜDA PAR adayları, sahada yoğun bir çaba sarf etti.

HÜDA PAR'ın Gaziantep Belediye Başkan Adayları, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanlıklarının yanı sıra tüm Gaziantep teşkilatlarıyla seçim çalışmalarını yürüttü. (İLKHA)

Kaynak: ilkha