Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Orhan Harat, Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Adil Kök, Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Kenan Yüksek, Nizip Belediye Başkan Adayı Bayram Çakar, Karkamış Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kılıçparlar, Nurdağı Belediye Başkan Adayı Sait Cihangir, Araban Belediye Başkan Adayı Ahmet Görgel ve İslahiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, oy kullanma işlemi için oy kullanacakları okullara gittiler.

Şehitkamil ilçesindeki Belkıs Ortaokulu'na gelen HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erat, belediye meclis üyeliği ve muhtarlık için oyunu kullandı.

Şehitkamil ilçesindeki Vali Erdal İlkokulu'na gelen Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt, belediye meclis üyeliği ve muhtarlık için oyunu kullandı.

“Tüm vatandaşlarımızı bir an önce sandık başına gelip oyunu kullanmaya davet ediyoruz” diyen HÜDA PAR Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt ise şunları söyledi:

“31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyumuzu kullandık. Seçimin özelde Şehitkamil’imize ve genelde de Gaziantep'imize ve tüm Türkiye'ye hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkesin sandığa gidip iradesini yansıtması ve o iradenin de sandıktan olduğu gibi çıkmasını temenni ediyoruz. Sağduyu ile hareket edip seçimin sorunsuz sonuçlanması bizim en büyük temennimizdir.”

Şahinbey Belediye Başkan Adayı Orhan Harat ise belediye başkanlıkları, belediye meclis üyeliği ve muhtarlık için oyunu Şehit Ömer Kılıçoğlu İlkokulu’nda kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde açıklamalarda bulunan Harat, “Oyumuzu kullandık. Şahinbey ilçemiz için hayırlara vesile olsun. Tüm vatandaşlarımızı sandık başına gelip oyunu kullanmaya davet ediyoruz.” dedi.

Oyunu Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nde kullanan İslahiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek ise seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Oyumuzu kullandık. İslahiye’miz için, halkımız için hayırlara vesile olsun. Tüm halkımızı oy kullanmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Adil Kök ise oyunu Ali Tiryakioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

Oyunu Nizip Enver Mebrure Okan Ortaokulu’nda kullanan Nizip Belediye Başkan Adayı Bayram Çakar, “Kazanan Gaziantep, Nizip ve milletimiz olsun.” dedi.

Nurdağı Belediye Başkan Adayı Sait Cihangir, oyunu Nurten Öztürk Ortaokulu’nda kullandı.

Oyunu Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Lisesi’nde kullanan Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Kenan Yüksek ise "Siyasi partiler olarak 3 aydır sahadayız. Çalışmalarımızı yaptık. Bugün artık söz millette. Cenab-ı Allah'tan şehrimiz için memleketimiz için en hayırlısını diliyorum." şeklinde konuştu.

Oyunu kullanan Karkamış Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kılıçparlar ve Araban Belediye Başkan Adayı Ahmet Görgel de seçimlerin Gaziantep ve Araban için hayırlara vesile olmasını dilediler.(İLKHA)

Kaynak: ilkha