Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tarafından geliştirilen insansız savaş uçağı...

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle resmî ziyarette bulunmak üzere Macaristan'a gitti.

Siyaset

Siyasette yerel seçim mesaisi devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün parti teşkilatıyla buluşarak belediye başkan adaylarına dönük temayül yoklaması gerçekleştirecek.

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyarette bulunmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitti.

Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'daki Körfez İş Birliği Konseyi Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, Gazze mesajı vererek, "Önceliğimiz derhal kalıcı ateşkesin ilan edilmesi ve...

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyareti kapsamında, Doha'da düzenlenen EXPO 2023 fuar alanını ziyaret etti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Aralık Pazartesi günü iki günlük ziyaret için Katar'a gidecek. Erdoğan'ın temaslarında en önemli başlıklardan biri, İsrail'in Gazze'ye...

Dünya

COP28 kapsamında Dubai'de olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de yaşananların insanlık suçu olduğunu belirterek, uluslararası hukuk önünde mutlaka hesap sorulması gerektiğini kaydetti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" programında açıklamalarda bulundu.

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Dezenformasyonla Mücadele Merkezimiz vasıtasıyla 100'ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa ettik doğrusunu ortaya koyduk" ifadelerini kullandı.