Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında son 24 saatte can kaybı 79 artarak 34 bin 262'ye yükseldi.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı, işgalci siyonistlerin devam eden saldırıları nedeniyle Gazze Şeridi'nde nüfusun yarısının açlıkla karşı karşıya olduğunu...

Dünya

siyonist işgal rejiminin 200 gündür devam eden saldırılarında Gazze'de 34 bin 183 Filistinli şehid olduğu açıklandı.

Güncel

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde Gazzeli çocuklar tüm dünyaya barış mesajları verdi.

Güncel

​​​​​​​İHH İnsani Yardım Vakfı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından "Gazze'yi Unutma" sloganı ile binlerce kişinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 34 bin 97'ye, yaralıların sayısı 76 bin 980'e yükseldi.

Dünya

Gazze’deki Sivil Savunma Teşkilatı, işgal rejiminin Gazze Şeridi’ne ve özellikle de Gazze kentiyle Kuzey Gazze’ye mutfak tüpü girişini engellemeye devam...

Dünya

BM Dünya Gıda Programı (WFP), Gazze'ye nisan ayında gıda yüklü 392 tırın giriş yaptığını duyurdu. Yardım konvoyları, yaklaşık 80 bin...

Dünya

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, Şifa Hastanesi yerleşkesindeki iki toplu mezarda 30 şehit naaşını çıkardıklarını bildirdi.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) raportörleri, siyonist işgal rejiminin saldırıları altında bulunan Gazze'deki okulların yüzde 80'inden fazlasının yıkıldığını veya hasar gördüğünü açıkladı.

Dünya

İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik 7 Ekim 2023'ten bu yana gerçekleştirdiği soykırımda şehid olanların sayısı 33 bin 970'e yükseldi.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 33 bin 899'a, yaralıların sayısı 76 bin 664'e yükseldi.