HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Demir hem TBMM'deki çalışmalarını hem de seçim bölgesi Gaziantep'te yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, İl Başkanı Faruk Göçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte Nizip Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek HÜDA PAR'ın projelerini anlattı.

HÜDA PAR heyetini Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Yerel Seçim ziyaretleri kapsamında Nizip Gazeteciler Derneğini ziyaret eden Demir, Dernek Başkanı Ali Kılıç, yönetimi ve üyeleri ile görüşerek gazetecilerin sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Nizip Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Kılıç, Demir'e ve HÜDA PAR heyetine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'te bulunan HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, ev ziyaretlerini de sürdürüyor.

Demir, yerel seçim ziyaretleri kapsamında Nizip ilçesinin Fırat Mahallesi Muhtar adayı Murat Gümüş'ü ziyaret ederek ailesi ve akrabaları ile bir araya geldi, HÜDA PAR'ın projelerini anlatıp seçim için destek istedi.

Demir, seçim çalışmaları kapsamında iftardan sonra Güleç ailesini ziyaret ederek Mehmet Güleç'in akrabaları ve vatandaşlarla ile bir araya gelerek yerel seçimlerde HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları için destek istedi.

Aile ziyaretleri kapsamında Ayhan Özaydın'ın ailesini de ziyaret eden Demir, seçilmeleri durumunda yapacakları icraatları anlattı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha