umut kervanı Haberleri

umut kervanı haberleri ve güncel umut kervanı gelişmeleri, umut kervanı ile ilgili tüm video, umut kervanı fotoğrafları ve umut kervanı haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Bursa'da küçük çocuklar, kumbaralarını ve biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Derneği'ne teslim ettiler.

Filistin

Bingöl İslami Dayanışma ve Kardeşlik Platformu Kadın Komisyonu bünyesinde AKÇEP'e bağlı 13 STK Gazze'de yaşanan insanlık dramına karşı ortak yardım...

Güncel

Bingöl Umut Kervanı, geçtiğimiz ay 612 aileye 1 milyon 723 bin 431 TL değerinde ayni ve nakdi yardımda bulundu.  Yardım...

Güncel

Adana'da kreş öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'de siyonist işgal çetesinin vahşeti altında bombardımana ve açlığa maruz kalan çocuklara ulaştırmak üzere...

Güncel

Umut Kervanı, Hatay'ın merkez Hassa ilçesinde deprem nedeniyle konteynerde yaşamını devam ettiren vatandaşlara erzak dağıtımı gerçekleştirdi.

Filistin

Bingöl Yarım Elma Çocuk Kulübü'ndeki minik çocuklar, Umut Kervanı aracılığıyla harçlıklarını Gazze’deki akranlarına gönderdi.

Yaşam

Eskişehir'de yardım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Umut Kervanı, kentte yaşayan onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda ve kırmızı et yardımında...

Filistin

Eskişehir'de yaşayan 11 yaşındaki Reşit Yaşlı, kumbarasında biriktirdiği harçlığını, Gazze'ye ulaştırılmak üzere Eskişehir Umut Kervanı Derneği yetkililerine teslim etti.

Filistin

Cizre'de yaşayan 10 yaşındaki Elanur Bayram, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze’ye ulaştırılması için Umut Kervanı aracılığıyla bağışladı.

Güncel

Umut Kervanı Diyarbakır, Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı ayni ve nakdi yardımları kamuoyuyla paylaştı.

Yaşam

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'den 70'e tüm vatandaşların mazlum Gazze halkına ise desteği artarak devam ediyor.

Filistin

Bingöl Peygamber Sevdalıları temsilciliği çocuk kulübü, Filistin’de yaşayan akranlarına bir nebze umut olmak için kumbaralarını umut kervanına bağışladı.