Umut Kervanı, kurulduğu günden bu yana Türkiye’de ve dünyanın birçok bölgesindeki yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yetim ve ihtiyaç sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında faaliyet yürüten Umut Kervanı Eskişehir'de hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü kurarak onlarca ailenin yüzünü güldürdü.

Vakıf gönüllülerinden oluşan ekipler, mahalle mahalle dolaşarak daha önceden tespit ettiği onlarca aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulundu.

"Şehrimizin her bir köşesinde bulunan ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere ulaşmak için gönüllülerimiz büyük bir çaba sarf ediyor"

Yaptıkları hayırlı hizmetlerle ilgili yazılı bir açıklama yapan Umut Kervanı Derneği Eskişehir Başkanı Enes Yıldırım, "Derneğimizi kurduğumuz günden beri aralıksız bir şekilde hayırseverlerin hayrına aracılık etmeye devam ediyoruz. Hayırseverlerin de desteğiyle nisan ayında da onlarca yetim ve muhtaç aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımda bulunduk. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. Şehrimizin her bir köşesinde bulunan ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere ulaşmak için gönüllülerimiz büyük bir çaba sarf ediyor, imkanlarımız kısıtlı olduğundan dolayıda malesef bazı ailelere yardım elini uzatamıyoruz. Bu konuda da hayırsever halkımızın desteğini bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha