Siyonist işgalci rejiminin Gazze soykırımı devam ederken, İslam dünyasında başlatılan yardım kampanyalarına da destek sürüyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda yaşayan 11 yaşındaki Reşit Yaşlı, Gazze'de yaşanan saldırılarda mağdur olan ailelere ulaştırılması için kumbarasında biriktirdiği paraları, Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.

Gazze'de yaşıtları açlık ve susuzlukla mücadele ederken topladığı parayı harcayamadığını belirten Yaşlı, Eskişehir Umut Kervanı Derneği'ne gelerek, kumbarasında biriktirdiği parayı bağışladı.

"Geleceğimiz olan çocuklarımızı bilinçli ve şuurlu bir şekilde yetiştirmeliyiz"

Bağışından dolayı 11 yaşındaki Reşit'e teşekkür eden Eskişehir Umut Kervanı Derneği Başkanı Enes Yıldırım; "Reşit kardeşimiz kumbarasında biriktirdiği harçlığını Gazze'ye ulaştırılmak üzere derneğimize getirerek bağışladı. Hayırseverler ile dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahipleri arasında köprü olma amacıyla çıktığımız yolda Reşit kardeşimiz gibi küçük yaşta bu bilinç ve şuurla yetişen çocukları gördükçe çalışma azmimiz artıyor. Bu bilinci ve şuuru daha fazla kişiye yaymalıyız. Anne ve babalar, çocuklarına küçük yaşlardan itibaren bu bilinci vermeye çalışmalıdır. Geleceğimizin bugünümüzden daha iyi olmasını istiyorsak, geleceğimiz olan çocuklarımızı bilinçli ve şuurlu bir şekilde yetiştirmeliyiz. Reşit kardeşimize ve onu yetiştiren ailesine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha