Siyonist işgal rejimi Haberleri

Siyonist işgal rejimi haberleri ve güncel Siyonist işgal rejimi gelişmeleri, Siyonist işgal rejimi ile ilgili tüm video, Siyonist işgal rejimi fotoğrafları ve Siyonist işgal rejimi haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Gazze’nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak, Mısır’la olan sınır kapısının Gazze tarafını işgal etti.

Filistin

Siyonist işgal rejiminin sözde askerleri, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda bir gazeteci daha hayatını kaybetti.

Filistin

Siyonist işgal rejiminin sözde ordusu, Gazze'de yerinden edinmiş ve Refah'a sığınan Filistinlileri, havadan attığı broşürlerle tehdit ederek bazı mahallelerin boşaltılmasını...

Filistin

Siyonist işgal rejimi, "Aksa Tufanı" operasyonunun başladığı 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria ve Kudüs'te 8 bin 575 Filistinliyi alıkoydu.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 622'ye yükseldiği belirtildi.

Dünya

Siyonist işgal rejimi, dün gece saatlerinde Suriye'nin başkenti Şam'da bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

Filistin

Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımını sürdüren siyonist işgal rejimi, 7 Filistinliyi daha şehid etti.

Filistin

Batı Şeria ve Kudüs'te Filistinlilere yönelik baskın ve saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejiminin, en az 20 Filistinliyi daha alıkoyduğu belirtildi.

Güncel

Siyonist işgal rejimi tarafından dün Kudüs'te şehid edilen Türkiye vatandaşı Hasan Saklanan için bugün Diyarbakır'da Gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Filistin

Abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimi, 22 Filistinliyi daha şehid etti.

Dünya

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden ABD'deki öğrencilerin eylemleri ülkede yayılırken yaklaşık 300 öğrenci gözaltına alındı.

Dünya

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden ABD'deki öğrencilerin eylemleri ülke geneline yayıldı. Yaklaşık 40 üniversite öğrencilerinin yanı sıra...