Siyonist işgal rejimi Haberleri

Siyonist işgal rejimi haberleri ve güncel Siyonist işgal rejimi gelişmeleri, Siyonist işgal rejimi ile ilgili tüm video, Siyonist işgal rejimi fotoğrafları ve Siyonist işgal rejimi haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Terör rejimi israilin, Gazze'nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Mahallesi ve Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine düzenlediği saldırılarda 10 Filistinli daha hayatını...

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 305'e yükseldiği belirtildi.

Filistin

Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun, toplu katliam yaptığı Nasır Hastanesi kompleksinde şu ana kadar 283 cesede ulaşıldığı belirtildi.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'ya baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi sözde askerleri bir Filistinliyi şehid etti, 2 kişiyi yaraladı.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 151'e yükseldiği belirtildi.

Filistin

Siyonist işgal rejimi sözde Askeri İstihbarat Şefi Tümgeneral Aharon Haliva, istifa kararı aldı.

Filistin

Siyonist işgal rejiminin Batı Şeria'nın Tulkarm kentine yönelik baskınında 14 Filistinli şehid oldu, en az 30 kişi de yaralandı.

Filistin

Terör rejimi israil, Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı 34 bin 49'a yükseldi.

Filistin

Terör rejimi israil, Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı 34 bin 12'ye yükseldi.

Filistin

Siyonist işgal rejimi sözde askerlerinin, Batı Şeria'da gerçekleştirdiği baskınlarda çok sayıda Filistinliyi esir aldığı belirtildi.

Filistin

Terör rejiminin sözde ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne düzenlediği saldırıda 13 Filistinliyi katletti.

Filistin

Filistin Esirler Heyeti Başkanı Kaddura Faris, siyonist işgal rejimi 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de kimlikleri belirlenen 16 ve belirlenemeyen...