Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri ve güncel Meteoroloji Genel Müdürlüğü gelişmeleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Meteoroloji Genel Müdürlüğü fotoğrafları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu raporuna göre, hava sıcaklıklarının düşeceği öngörülüyor.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu'da kar erimeleri, çığ ve heyelan tehlikesi bulunduğunu belirtti.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporunda, Marmara ve Ege için "toz taşınımı" uyarısı yapıldı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki bölgede toz taşınımı, iki bölgenin yüksek kesimlerinde ise çığ tehlikesinin bulunduğuna dikkat çekerek uyarıda bulundu.  

Güncel

Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidiyor. Tahminlere göre; seçim günü ülke genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı; 6 ila...

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki bölgede toz taşınımı beklendiğini belirterek uyarıda bulundu.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Güney Ege'de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar eseceğinin tahmin edildiğini belirtti.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz ve Doğu Akdeniz’de fırtına; Güney Ege, Batı Akdeniz ve Van Gölü’nde fırtınamsı rüzgar beklendiğini belirtti.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir için yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin batısında sağanak yağış ve fırtınanın etkili olacağını belirterek, 23 ile sarı kodlu uyarı yaptı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz’de fırtınamsı rüzgarın etkili olacağının tahmin edildiğini belirtti.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu ve...