Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri ve güncel Meteoroloji Genel Müdürlüğü gelişmeleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Meteoroloji Genel Müdürlüğü fotoğrafları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesinin bulunduğunu belirtti.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şırnak için kuvvetli sağanak uyarısı yaptı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, perşembe günü ülkenin iç kesimlerinde kar yağışının etkili olacağını ülke genelinde ise sıcaklıkların düşeceğini açıkladı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 il için turuncu, 5 il için ise sarı kodlu uyarıda bulunarak kar yağışının beklendiğini belirtti.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazartesi gününden itibaren Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan 6 il için sağanak ve kar yağışı uyarısı yaptı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu havanın etkisi altında olması bekleniyor.

Güncel

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre, hava sıcaklıkları batı kesimlerden başlayarak hafta sonuna kadar ülke genelinde azalarak mevsim normalleri civarına düşecek.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen aşırı yağışlar nedeniyle Muğla ve Antalya için turuncu, 14 kentte ise sarı kodlu uyarıda bulundu.

Güncel

Meteoroloji'den yeni hafta için yapılan açıklamada, yağmur ve kar yağışı uyarısı yaptı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Denizi'nin güneyine fırtına uyarısında bulundu.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla ve Antalya için beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülke genelinde hafta sonu yağış beklenmezken, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi...