gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde PKK elemanlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 72 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonlarda "Ayazlar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini, 9 şüphelinin de...

Güncel

Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

Güncel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde durdurulan bir  kamyonette 20 düzensiz göçmen ile 5 organizatör şüphelisi yakalandı.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen operasyonlarda 127 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Güncel

Ankara'da yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 15 şüpheli yakalandı.

Güncel

Diyarbakır merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda bir organize suç örgütü çökertildi, 33 suç örgütü üyesi gözaltına alındı.

Güncel

Malatya'da bir kişi, sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı ve buluştuğu kişinin kendisini 360 bin TL dolandırdığını iddia etti. Olayla ilgili...

Güncel

Şanlıurfa’da emniyet ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada 22 kilogram 700 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Güncel

İstanbul'da DAİŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli yakalandı.

Güncel

İstanbul'da FETÖ'nün güncel öğrenci yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 38 şüpheli yakalandı.

Güncel

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir eve düzenlenen baskında 2 bini aşkın tarihi eser ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.