Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 146'ncı gününde birçok cepheye giren siyonist kuvvetlerle çarpışıp yüzleşmeye devam etti.

Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'ndeki tüm savaş cephelerine giren düşman kuvvetleriyle ağır ve orta silahlarla şiddetli çatışmalara girmenin yanı sıra, işgal araçlarını roketlerle hedef aldı.

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamaya göre 146'ncı günde mücahitler Gazze şehrinin Zeytun Mahallesi'nde, bubi tuzağı kurdukları iki tünelin girişini, düşman kuvvetlerinin tünele girmesiyle patlattı.

Mücahitler, ayrıca bubi tuzağı kurdukları bir binayı da düşman askerlerinin girmesiyle patlattı. Her iki operasyonda da çok sayıda işgal askerinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

Kassam mücahitleri yine Zeytun Mahallesi'nde 3 siyonist personel taşıyıcıyı ve "Yasin 105" roketiyle, bir siyonist "Merkava" tankını da "Şavaz" bombasıyla hedef alarak imha etti.

Mücahitler bir diğer operasyonda ise Zeytun Mahallesi'nin güneyinde 5 askerden oluşan siyonist piyade birliği anti-personel bombasıyla hedef alaraka, bu işgalcileri de öldürüp yaraladı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha