KASSAM TUGAYLARI Haberleri

KASSAM TUGAYLARI haberleri ve güncel KASSAM TUGAYLARI gelişmeleri, KASSAM TUGAYLARI ile ilgili tüm video, KASSAM TUGAYLARI fotoğrafları ve KASSAM TUGAYLARI haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Gazze'de büyük bir direnişle işgalcileri dize getiren Kassam Tugayları, yayınladığı yeni videoda mücahitlerin kararlılığına dikkat çekti.

Dünya

Kassam Tugayları, sabahtan bu yana Şifa Hastanesi yakınlarında girdikleri çatışmalar sonucu işgal askerlerini öldürüp yaraladıklarını bildirdi.

Dünya

Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, bugün Gazze Şeridi'nin kuzey ve güneyinde işgal kuvvetlerine yönelik bir dizi operasyon düzenlediklerini duyurdu.

Dünya

Kassam Tugayları, Han Yunus'ta 20 kişilik işgal kuvvetini bir evde pusuya düşürmeleri sonucu ölen ve yaralananların olduğunu duyurdu.

Dünya

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz haftalarda işgalci siyonistlerin bombardımanı sonucu, 7 siyonist esirin öldüğünü; işgal saldırısında...

Dünya

Kassam Tugayları, Gazze şehrinin Zeytun Mahallesi'nde iki tünel ve bir eve kurdukları bubi tuzaklarını patlatmaları sonucu çok sayıda işgal askerini...

Dünya

Kassam Tugayları, Han Yunus'un Abasan el-Kabira bölgesinde gerçekleştirdikleri 2 operasyonda 19 askerden oluşan ayrı Siyonist kuvveti öldürüp yaraladıklarını bildirdi.