İŞGAL REJİMİ Haberleri

İŞGAL REJİMİ haberleri ve güncel İŞGAL REJİMİ gelişmeleri, İŞGAL REJİMİ ile ilgili tüm video, İŞGAL REJİMİ fotoğrafları ve İŞGAL REJİMİ haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

İşgalci siyonistler, işgal polisinin koruması altında Mescid-i Aksa'nın avlularına baskın düzenledi.

Dünya

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, işgalcilerin, Refah Sınır Kapısı'nı işgal etmesinin ardından hasta ve yaralıların tedavi amacıyla çıkışını engellendiğini bildirdi.

Dünya

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkarm şehrinde bir siyonist keskin nişancının açtığı ateş sonucu Filistinli bir genç ağır yaralandı.

Dünya

İşgalci siyonist Benjamin Netanyahu, Gazze'den dikkat çeken yayınlar gerçekleştiren Katar merkezli El Cezire TV kanalının işgal altındaki Filistin topraklarındaki faaliyetinin...

Dünya

İşgalci siyonist kuvvetlerin, güney Lübnan'a düzenlediği hava saldırısında en az üç sivil şehit oldu, 5 kişi de yaralandı.

Dünya

İşgal kuvvetlerinin, Tulkarm şehrinde bir eve düzenlediği saldırıda bir kişiyi katletti, evi yakıp yıktı.

Dünya

İşgalci siyonist yerleşimciler, Gazze'ye giden yardım kamyonlarına saldırıyor, insani yardım faaliyetlerinin girişini engelliyorlar.

Dünya

İşgal kuvvetlerinin, dün akşamdan bu yana aralarında eski esirlerin de bulunduğu az 15 Filistinliyi Batı Şeria'da esir aldığı bildirildi.

Dünya

İşgalci siyonistler, Gazze Şeridi'nde ateşkes ve esir anlaşması yapılması ile sözde Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin istifası talebiyle gösteri düzenliyor.

Dünya

İşgal rejiminin engellemelerine ve çıkardığı zorluklara rağmen yaklaşık 45 bin Filistinli cuma namazını Mescid-i Aksa'da eda etti.

Dünya

siyonist işgal rejimi, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Balata Mülteci Kampı'na baskın düzenleyerek bir evi kuşattı.

Dünya

İşgal rejiminin korumasındaki yüzlerce yerleşimci Yahudi, işgal altındaki Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.