Ebubekir Sıddık kız Kur'an kursu öğreticisi Mehtap Yiğit ve kurs öğrencileri, Kadir Gecesi dolayısıyla camiye gelen çocuklara bayram harçlığı vererek sevindirdi.

Onlarca çocuğun sevincine ortak olan Ebubekir Sıddık kız Kur'an kursu öğreticisi Mehtap Yiğit ve kurs öğrencileri, amaçlarının hem çocukları camiye gelmelerinden dolayı ödüllendirmek hem de camiye düzenli gelmeleri sağlamak olduğunu kaydetti.

Çocukların mutlu olmasının kendilerini de mutlu ettiklerini dile getiren Ebubekir Sıddık kız Kur'an kursu öğreticisi Mehtap Yiğit, "Bugün çocuklara Ramazan neşesini yaşatmak amacıyla bayram zarfları hazırladık. İçerisinde küçük küçük harçlıklar var. Camiye gelen çocuklarımıza farklı bir etkinlik olması amacıyla hazırladığımız kartlarımızı hediye ettik. Öğrencilerimizle beraber, camiden çıkan çocuklara dağıttık. Onların mutluluğu, neşesi her şeye bedeldir. Özellikle depremden sonra yaşamış oldukları sıkıntılardan küçük de olsa kurtulmalarını istediğimiz için yaptığımız küçük bir etiklikti." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha