İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Afganistan'da da ihtiyaç sahibi aileleri Ramazan ayında yalnız bırakmadı.

Ramazan ayının ilk gününden bu yana hayırseverlerin destekleriyle Afganistan'ın farklı kentlerinde çeşitli alanlarda yardım faaliyetlerini yürüten IHO EBRAR, Avrupa ülkelerindeki hayırseverlerin katkılarıyla bir yandan iftar yemeği verdi öte yandan çadırlarda hayatlarını idame etmeye çalışan ailelere gıda desteğinde bulundu.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de hayırseverlerin katkılarıyla gıda yardımı paketlerini hazırlayan IHO EBRAR, kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin sevincine ortak oluyor.

Gıda yardımının yanında ailelere iftar yemeği ikramında da bulunan IHO EBRAR, Avrupa'dan "Hicret Camii Bayan Mukabele Grubu" adıyla yardımlarını gönderenler ile farklı şehirlerde ikamet eden hayırseverlerin desteğiyle Afganistan'ın Kunduz iline bağlı Kaley-i Zal ilçesinin Aktepe köyünde ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği verdi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha