yol Haberleri

yol haberleri ve güncel yol gelişmeleri, yol ile ilgili tüm video, yol fotoğrafları ve yol haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Yenikapı ve Beşiktaş'ta düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Dünya

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde otoyolun çökmesi sonucu 19 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Güncel

İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle metro, tramvay, metrobüs ve deniz ulaşımına kısıtlama getirildiği belirtildi.

Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler sebebiyle Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatıldığını duyurdu.

Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler sebebiyle Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı.

Güncel

Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü.

Güncel

İstanbul'da düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Röportaj

Özellikle bayramlarda insanların yakınlarını ziyaret etmek amacıyla yola çıkmasıyla birlikte birçok kaza da olabilmektedir. İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Leyla Çelik,...

Güncel

Kar ve tipi nedeniyle 4,5 aydır kapalı bulunan Ardahan-Ardanuç kara yolu yeniden trafiğe açıldı.

Sağlık

Ramazan Bayramı heyecanının yaşandığı bu günlerde, milyonlarca sürücü her bayram olduğu gibi sevdiklerini ziyaret etmek veya tatil beldelerine gitmek için...

Güncel

Ankara'da düzenlenecek "Açık Yer Toplantısı" nedeniyle bugün bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak.

Güncel

Karla mücadele ekipleri, Van, Muş ve Bitlis'te kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarına devam ediyor.