uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda ev, araç ve şahıs üzerinde toplamda 2 kilogram 757 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Güncel

Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi.

Güncel

Yasadışı silah satışına yönelik yapılan çalışmalarda, 4 adet, tüfek, 5 adet tabanca, bir miktar uyuşturucu ile uyuşturucu ham maddesi ele...

Güncel

Kilis'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 2 şüpheli gözaltına alınırken, 450 bin 610 adet sentetik hap ele geçirildi.

Güncel

Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcıları ile silah kaçakçılarına yönelik 53 adrese 573 jandarma personelinin katılımıyla eş...

Güncel

Şanlıurfa’da yapılan şok uygulamalarda aranan 14 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Güncel

Şanlıurfa’da emniyet ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada 22 kilogram 700 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Güncel

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Güncel

İzmir'de, uyuşturucu satışı yaptıkları belirtilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyonda 64 kişi gözaltına alındı.

Güncel

Uyuşturucuyla mücadelenin temel öncelikleri arasında olduğunu belirten Batman Valisi Ekrem Canalp, 2024 yılının ilk 4 ayında uyuşturucudan tutuklanan kişi sayısının...

Güncel

52 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-15” operasyonlarında çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 363 kişi de yakalandı.

Güncel

Karabük'te uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve satışının önlenmesi faaliyetleri kapsamında düzenlenen operasyonlarda toplamda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.