ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Rusya, Ukrayna'ya son dönemdeki en geniş kapsamlı hava saldırısı gerçekleştirdi.

Dünya

Ukrayna'ya asker gönderme konusuna olumlu bakan Fransa'ya Rusya'dan tehdit açıklaması geldi.

Dünya

Rusya, Ukrayna'nın İngiliz silahlarıyla Rus topraklarına saldırması durumunda, Ukrayna dışında da İngiltere'ye ait askeri unsurların vurulabileceğini açıkladı.

Dünya

Rusya, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Kotlyarovka ve Donetsk bölgesinde Solovyevo yerleşim birimlerinin kontrolünü ele geçirdiklerini açıkladı.

Dünya

Kremlin Sözcüsü Peskov, Ukrayna'ya asker gönderme olasılığı konusunda Paris ve Londra'dan gelen söylemleri "tehlikeli ve benzeri görülmemiş gerilim" olarak nitelendirdi.

Dünya

Rusya, Donetsk bölgesindeki Oçeretino yerleşim biriminin Rus ordusunca ele geçirildiğini duyurdu.

Dünya

Rusya, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko'nun arananlar listesine alındığını açıkladı.

Dünya

Rusya, son dönemde cephedeki en önemli ilerlemelerinden birini elde etti. Rus güçleri, 2022 yılından bu yana Ukrayna'da en büyük toprak...

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusunun güneydeki karargahını vurduğunu duyurdu.

Dünya

Kiev'de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 'Ukrayna, hak ettiği yeri NATO'da bulacak. Ukrayna'nın...

Dünya

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

Dünya

Avustralya Savunma Bakanı Richard Donald Marles, Ukrayna'ya yaklaşık 100 milyon dolar değerinde ek askeri yardım yapılacağını duyurdu.