şehid Haberleri

şehid haberleri ve güncel şehid gelişmeleri, şehid ile ilgili tüm video, şehid fotoğrafları ve şehid haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Savaş uçaklarının Refah ve Gazze'nin doğusundaki El-Zaytun mahallesine düzenlediği hava saldırılarında aralarında çocukların da olduğu en az 9 Filistinli şehid...

Güncel

Mil Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Kudüs’te siyonist işgalciler tarafından şehid edilen Hasan Saklanan'ın ailesini Şanlıurfa’da ziyaret etti.

Filistin

Savaş uçaklarının Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında aralarında çocukların da olduğu onlarca Filistinli şehid oldu.

Dünya

Sivillere yönelik saldırıların sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde katledilenlerin sayısı 34 bin 683’e, yaralıların sayısı ise 78 bin 18’e yükseldi.

Filistin

Kudüs'te işgal askerleri tarafından şehid edilen Hasan Saklanan için Ankara'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Güncel

Mardin’de Kudüs ilçesinde siyonist işgal askerleri tarafından şehid edilen Hasan Saklanan için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Filistin

Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin Ortopedi Bölüm Başkanı Doktor Adnan Ahmed El-Burş'un, nisan ayında siyonist rejim hapishanesinde işkence sonucu şehid olduğu, cenazesinin...

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 622'ye yükseldiği belirtildi.

Filistin

Adana'da Kudüs'te işgal askerleri tarafından şehid edilen Hasan Saklanan için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Filistin

Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımını sürdüren siyonist işgal rejimi, 7 Filistinliyi daha şehid etti.

Filistin

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyesi Lokman Yalçın, siyonist işgal rejimi tarafından dün Kudüs'te şehid edilen Hasan Saklanan'ın naaşının getirilmesi...

Güncel

Siyonist işgal rejimi tarafından dün Kudüs'te şehid edilen Türkiye vatandaşı Hasan Saklanan için bugün Diyarbakır'da Gıyabi cenaze namazı kılınacak.