şehid Haberleri

şehid haberleri ve güncel şehid gelişmeleri, şehid ile ilgili tüm video, şehid fotoğrafları ve şehid haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimi, 22 Filistinliyi daha şehid etti.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 305'e yükseldiği belirtildi.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'ya baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi sözde askerleri, 16 yaşındaki bir çocuğu şehid etti.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'ya baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi sözde askerleri bir Filistinliyi şehid etti, 2 kişiyi yaraladı.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 151'e yükseldiği belirtildi.

Filistin

Siyonist işgal rejimi, Gazze'de uyguladığı katliam ve soykırımı gizlemek amacıyla katlettiği Filistinlileri topu mezarlara gömüyor. Nasır Hastanesi kompleksinde şu ana...

Filistin

Siyonist işgal rejiminin Batı Şeria'nın Tulkarm kentine yönelik baskınında 14 Filistinli şehid oldu, en az 30 kişi de yaralandı.

Filistin

Siyonist işgal rejiminin Gazze'nin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'na yönelik saldırısında yaralanan İsmail Heniyye'nin bir torunu daha şehid oldu.

Filistin

Şanlıurfa Dergah Camii'nde Gazze'de şehid olan İsmail Heniyye'nin çocukları, torunları ve Filistinli şehidler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Filistin

HAMAS, siyonist işgal rejiminin Gazze'nin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'nda İsmail Heniyye'nin 3 oğlu ve 4 torununu şehid ettiğini bildirdi.

Güncel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye'ye başsağlığı dileyerek siyonist rejimin işlediği bütün insanlık suçlarının hesabını mutlaka...

Filistin

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı, siyonist işgal rejimine ait savaş uçaklarının vurduğu El-Megazi bölgesinde aralarında belediye başkanının da olduğu çok sayıda Filistinlinin...