Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Recep Tayyip Erdoğan haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum." ifadesini...

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze'de akan kan duruncaya ve Filistinli kardeşlerimiz özgür Filistin devletine kavuşuncaya kadar desteğimizi sürdüreceğiz." dedi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da bir "eğlence merkezinde" çıkan yangınla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Yaşam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans sistemi ile katıldığı törenle Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay’da kura çekim ve anahtar teslim...

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu nedeniyle Türkiye'de bulunan Irak Kürdistan Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'yi kabul etti.

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna-Güney Doğu Avrupa Zirvesi'ne mesaj gönderdi. Erdoğan, "Savaşın adil ve kalıcı bir barışla sona erdirilmesi için diplomasiye ve...

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kız kardeşinin vefatı dolayısıyla ​Irak Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Genel Başkanı Mesud Barzani’ye taziye mesajı gönderdi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i bugün Beştepe'de ağırlayacak.