motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yoldan kaldırıma geçerek koşmaya başlayan çocuğa motosiklet çarptı. Bir hafta önce yaşanan kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri...

Güncel

Adıyaman il Emniyet Müdürlüğü tarafından plakasız motosikletin yapılan sorgulamasında, motosikletin çalıntı olduğu belirlendi.

Güncel

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayan motosiklet sürücüsüne 38 bin 968 lira ceza kesildi.

Güncel

Şanlıurfa'da motosiklet ve motosiklet sürücüsü ihlalleri kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde, 19️ motosiklet trafikten men edildi.

Güncel

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Güncel

Siirt'te trafik ekipleri, motosiklet sürücülerine adeta ceza yağdırması, sürücülerin tepkilerine yol açtı.

Güncel

Şanlıurfa'da trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları önlemek amacıyla düzenlenen denetimlerinde 39 motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Güncel

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Güncel

Şanlıurfa'da "Huzur, Güven ve Motosikletlere Yönelik Denetim Uygulamalar" kapsamında araç ve motosikletlere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Güncel

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde otomatik silahlarla kahvehaneye ateş açan motosikletliler, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Güncel

Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü alevler içinde kalarak hayatını kaybetti.

Güncel

Şanlıurfa'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.