katar Haberleri

katar haberleri ve güncel katar gelişmeleri, katar ile ilgili tüm video, katar fotoğrafları ve katar haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

HAMAS yetkililerinden oluşan bir heyetin, Mısır ve Katar'daki arabulucularla ateşkes görüşmeleri için Kahire'ye geldiği bildirildi.

Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü.

Dünya

HAMAS, Kahire'deki mevcut müzakerelerin sona erdiğini, konuyla ilgili hareketin yetkilileriyle istişarede bulunacaklarını bildirdi.

Dünya

İşgalci siyonist Benjamin Netanyahu, Gazze'den dikkat çeken yayınlar gerçekleştiren Katar merkezli El Cezire TV kanalının işgal altındaki Filistin topraklarındaki faaliyetinin...

Dünya

HAMAS, arabulucuların ateşkes önerilerini olumlu bir ruhla ele aldıklarını belirterek bugün bir neticeye ulaşmak için Kahire'de görüşme yapacaklarını bildirdi.

Dünya

Rusya'nın Çocuk Hakları Komiseri Mariya Lvova-Belova, Ukrayna tarafıyla çocukların ailelerine kavuşturulması konusunda Katar'ın başkenti Doha'da müzakereler yaptıklarını açıkladı.

Dünya

HAMAS liderlerinden Halil El Hayye, hareketin taleplerde esneklik göstermesi halinde işgal tarafının da buna hazır olduğu yönünde sözlerin verilmesi üzerine...

Dünya

Irak, Türkiye, Katar ve BAE arasında Kalkınma Yolu Projesi'nde iş birliğine ilişkin 4'lü mutabakat zaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Bağdat'ta imzalandı.

Filistin

İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) Batı Şeria'daki lideri Zahir Cebbarin, Hareketin ofislerini Katar'dan Türkiye'ye taşıyacağı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyarette bulunmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti.

Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar'a resmi ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.