itfaiye Haberleri

itfaiye haberleri ve güncel itfaiye gelişmeleri, itfaiye ile ilgili tüm video, itfaiye fotoğrafları ve itfaiye haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi.

Yaşam

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir apartmanın 4’üncü katın duvarındaki delikte iple asılı kalarak mahsur kalan kırlangıç kuşunu, itfaiye ekipleri kurtardı.

Güncel

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde sahibinin elinden kaçarak Boztepe Barajına düşen buzağı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Güncel

Merkez Battalgazi ilçesinde bir bahçenin içinde bulunan 15 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen inek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Güncel

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Aşağıbekli köyünde yaşanan üzücü olayda, Alzheimer hastası 84 yaşındaki Hüseyin Tilki, kayalıklardan düşerek yaşamını yitirdi.

Güncel

Şanlıurfa -Viranşehir kara yolunda seyir halindeyken alev alan tır itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Güncel

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir evin damında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle yangın, evin iç bölümlerine sıçramadan söndürüldü.

Güncel

Sinop'ta çıkan orman yangınında yaklaşık 2 dönümlük arazi zarar gördü.

Güncel

Kayapınar ilçesindeki bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü, bina tahliye edildi....

Güncel

Rize’nin Pazar ilçesine bağlı Seslidere köyünde çıkan orman yangınında, 20 dönüm alan küle döndü.

Dünya

Avustralya'nın Victoria eyaletinde meydana gelen orman yangınları nedeniyle, eyaletin batısındaki kasabalarda yaşayan iki binden fazla kişi tahliye edildi.