Irak Haberleri

ırak haberleri ve güncel ırak gelişmeleri, ırak ile ilgili tüm video, ırak fotoğrafları ve ırak haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Irak İçişleri Bakanlığı: Kerkük'ün güvenlik dosyasını bu yıl devralmayacağız

Dünya

DAİŞ'in, Salahaddin vilayetinde, Irak ordusuna yönelik saldırısında 4 asker hayatını kaybetti, 8 asker yaralandı.

Güncel

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde 3, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 1 PKK/YPG elemanı etkisiz hale getirildi.

Dünya

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin Süleymaniye kentindeki Kormor Gaz Sahasına yapılan saldırı sonucu 4 Yemenli işçi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Analiz

Irak Baas rejiminin Süleymaniye'nin Qaladizê ilçesine fosfor ve napalm bombalarıyla yaptığı hava saldırısı, aradan geçen 50 yıla rağmen unutulmadı.

Dünya

Irak, İran'dan gıda ve tarım ürünleri ithal eden ülkeler sıralamasında ilk sırada yer aldı. Irak'ın İran'dan bu yıl ithal ettiği...

Dünya

Irak Başbakanı Muhammed Şia Sudani, İran'ın, cumartesi gecesi siyonist rejime yönelik saldırısı kapsamında Irak topraklarından roket ya da seyir füzesi...

Dünya

ABD'yi ziyaret eden Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile başkent Washington'da bir görüşme gerçekleştirdi.

Güncel

Millî Savunma Bakanlığı, Gara bölgesinde 5 PKK elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

Dünya

Irak Petrol Bakanı Yardımcısı, "Kerkük-Ceyhan petrol boru hattının ay sonuna kadar faaliyetlerine başlaması bekleniyor." dedi.

Filistin

Iraklı gruplar, Filistin'in işgal altındaki topraklarından Hayfa'daki havalimanına İHA’lı saldırı düzenledi.

Dünya

Irak'ın Kerkük kentinde tüm kesimlerin yönetimde yer alacağı bir "uzlaşı koalisyon idaresinin" kurulacağı bildirildi.