HİZBULLAH Haberleri

HİZBULLAH haberleri ve güncel HİZBULLAH gelişmeleri, HİZBULLAH ile ilgili tüm video, HİZBULLAH fotoğrafları ve HİZBULLAH haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Hizbullah'ın Metula yerleşim birimi yakınlarına düzenlediği İHA operasyonunda 2 askerin öldüğünü açıkladı.

Dünya

Lübnan'daki Hizbullah'ın, insansız hava aracıyla Metula'nın güneyine düzenlediği operasyonda en az 3 siyonist askeri öldü.

Dünya

Lübnan'daki Hizbullah, işgalci rejimin "Metulla" bölgesindeki düşman askerlerine ait bir mevziyi bombaladıklarını, ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

Dünya

İşgalci siyonistlerin, Lübnan'ın güneyindeki Hanin kasabasında bir eve düzenlediği saldırıda bir kız çocuğu ve bir kadın şehit oldu, 6 kişi...

Dünya

Lübnan'daki Hizbullah, siyonistlerin işgali altındaki Akka şehrinin kuzeyindeki Golani Tugayı karargahını ve Egoz Birimi 621'in karargahını tam isabet vurduklarını bildirdi.

Dünya

Lübnan'ın güneyindeki Kafr Kila kasabasına düzenlenen işgal saldırısında 2 kişi şehit oldu.

Dünya

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric, Hizbullah'ın varlığı iddialarının ardından Arjantin'e protesto notası vereceklerini bildirdi.

Röportaj

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berdal Aral, İran'ın işgal rejimine yönelik operasyonunun uluslararası hukuk açısından meşru olduğunu belirterek,...

Dünya

Lübnan'daki Hizbullah, işgalci rejimin Demir Kubbe hava savunmasının fırlatma rampalarını İHA'larla vurduğunu bildirdi.

Dünya

Hizbullah tarafından, Lübnan üzerinden siyonist rejimin kuzeyine 50'den fazla füze fırlatıldı.

Filistin

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, "siyonist rejim ordusunun tüm cephelerde tükendiğini, Gazze'nin güneyindeki Refah'a girse bile savaşı kaybedeceğini" belirtti.

Dünya

Lübnan'dan kuzeydeki "Margaliot" yerleşimine tanksavar füzesi atılması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Bu arada Hizbullah, işgalcilerin sızma girişimi...