dolandırıcılık Haberleri

dolandırıcılık haberleri ve güncel dolandırıcılık gelişmeleri, dolandırıcılık ile ilgili tüm video, dolandırıcılık fotoğrafları ve dolandırıcılık haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Malatya merkezli Mersin, Samsun, Gaziantep, Hatay ve Bilecik'te "nitelikli dolandırıcılık" suçu kapsamında 23 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan eş zamanlı...

Güncel

Şanlıurfa merkezli 7 ilde kendilerini hâkim, savcı ve polis olarak tanıtanlara düzenlenen eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

​Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kendilerini hâkim, savcı, polis gibi olarak tanıtarak 4 ilde dolandırıcılık yapan 6 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18️ ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonları kapsamında 40 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti.

Güncel

Malatya'da kendini polis, savcı olarak tanıtan ve bir şahsı yönlendirerek 185 TL değerindeki 80 gram altınını bozdurmak isterken, polis ekiplerinin...

Güncel

Şanlıurfa'da bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık yapanlara yönelik düzenlenen çalışmalarda 12 şahıs yakalandı.

Güncel

Mersin merkezli 7 ilde dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik operasyon düzenlenen operasyonda 15 şüpheli yakalandı.

Güncel

Van İl Jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 18 kişi tutuklandı.

Güncel

Samsun merkezli 4 ilde sahte internet sitelerinden dolandırıcılık yaptığı belirtilen biri asker 8 kişi gözaltına alındı.

Güncel

Diyarbakır merkezli 5 ilde, telefon dolandırıcılarına yönelik düzenlenen "Jetlag" adlı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2️1️ ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık ve çevrimiçi çocuk müstehcenliği suçlarına yönelik operasyon...

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 50 şüphelinin yakalandığını belirtti.