BATI ŞERİA Haberleri

BATI ŞERİA haberleri ve güncel BATI ŞERİA gelişmeleri, BATI ŞERİA ile ilgili tüm video, BATI ŞERİA fotoğrafları ve BATI ŞERİA haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Siyonist işgalci yerleşimciler, işgal kuvvetlerinin koruması altında Batı Şeria'nın Beytüllahim şehrinde Filistinli çiftçilerin mahsullerini ve hayvanlarını çaldı.

Dünya

Batı Şeria'nın Nablus şehrinde işgalci siyonistlerin açtığı ateş sonucu Filistinli bir genç şehit oldu.

Dünya

Batı Şeria'nın Tulkarm şehrinde geçtiğimiz günlerde mücahitlerle girilen çatışma sonucu ağır yaralanan bir işgal askeri öldü.

Dünya

İşgal kuvvetlerinin, Tulkarm'ın kuzeyindeki Deyr el-Ğusun kasabasında bir evi kuşattıktan sonra yakıp yıktığı evin enkazından şu ana kadar 6 şehidin...

Dünya

İşgal kuvvetlerinin, dün akşamdan bu yana aralarında eski esirlerin de bulunduğu az 25 Filistinliyi Batı Şeria'da esir aldığı bildirildi.

Dünya

İşgalci siyonistler, Batı Şeria'nın Cenin şehrinde bir evi kuşattıktan sonra içerdeki Esad el-Kaniri isimli eski esiri katletti.

Dünya

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus şehrinde 8 ay öncü işgal kurşunlarıyla yaralanan bir genç, şehadete erdi.

Dünya

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim ve Ramallah şehirlerinde işgalcilerin açtığı ateş sonucu 2 Filistinli şehit oldu, bir kişi yaralandı.

Dünya

Batı Şeria'nın Nablus şehrinde bir Filistinli, işgalci siyonist yerleşimcilerin açtığı ateş sonucu şehit oldu.

Dünya

İşgalci siyonistlerin Ramallah'taki El-Amari kampına düzenlediği saldırılarda 16 yaşındaki Mustafa Ebu Şelbek şehit oldu.

Dünya

İşgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil şehrindeki bir fabrikada geniş çaplı bir yangın çıktı.

Dünya

Kudüs ile Beytüllahim şehirlerini  ayıran "Mezmuriya " kontrol noktası yakınında işgal kuvvetlerinin açtığı ateş sonucu bir Filistinli şehit oldu.