katliam Haberleri

katliam haberleri ve güncel katliam gelişmeleri, katliam ile ilgili tüm video, katliam fotoğrafları ve katliam haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Gazze'deki Filistin hükümeti, siyonist işgalcilerin, bayramda da Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ve katliamlarına devam ettiğini duyurdu.

Filistin

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı, siyonist işgal rejimine ait savaş uçaklarının vurduğu El-Megazi bölgesinde aralarında belediye başkanının da olduğu çok sayıda Filistinlinin...

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 33 bin 207'ye, yaralıların sayısı 75 bin 933'e yükseldi.

Dünya

İşgalci siyonistlerin Gazze'de bazı evleri bombalaması sonucu aralarında kadın ve çocukların da olduğu en az 5 kişinin şehit olduğu, çok...

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 33 bin 175'e, yaralıların sayısı 75 bin 886'ya yükseldi.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 33 bin 91'e yükseldiği belirtildi.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 33 bin 37'ye, yaralıların sayısı 75 bin 668'e yükseldi.

Filistin

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, siyonist işgal rejimi sözde ordusunun Gazze'de 24 bin 60 Filistinli kadın ve çocuğu şehid ettiğini duyurdu.

Dünya

Ürdün halkı 10 gündür kesintisiz başkent Amman'daki işgal büyükelçiliği önünde protesto düzenliyor, hükümete çağrılarda bulunuyor.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 916'ya yükseldiği belirtildi.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 845'e, yaralıların sayısı 75 bin 392'ye yükseldi.

Dünya

İşgal ordusu, günlerdir süren saldırı ve kuşatmanın ardından çekildiği Şifa Hastanesi ve çevresinde, geriye yüzlerce şehit naaşı bıraktı.