Endonezya Haberleri

endonezya haberleri ve güncel endonezya gelişmeleri, endonezya ile ilgili tüm video, endonezya fotoğrafları ve endonezya haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Endonezya'daki Ibu Yanardağı patladı ve 3,5 kilometreye kadar kül saçtı.

Dünya

Endonezya'nın güneyinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dünya

Endonezya'da, Anayasa Mahkemesinin 14 Şubat'taki devlet başkanı seçiminin sonuçlarına yapılan itirazı reddetmesiyle, göreve Prabowo Subianto'nun seçildiği resmi olarak ilan edildi.

Dünya

Endonezya'nın kuzeyinde bulunan Ruang Yanardağı'nda peş peşe meydana gelen volkanik patlamalar nedeniyle bölgeden 11 binden fazla kişinin tahliyesine karar verildi,...

Dünya

Endonezya'nın Batı Cava eyaletindeki bir otoyolda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Dünya

Endonezya'da 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Dünya

Endonezya'nın Batı Java eyaletinde üç aracın karıştığı kazada 12 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Dünya

Endonezya’nın Java Adası’ndaki Merapi Yanardağı’nda volkanik hareketlilik yaşandı. Yanardağda meydana gelen patlamada, 1.5 kilometre yüksekliğe kül ve duman püskürttüğü belirtildi.

Dünya

Endonezya Ulusal Afet Azaltma Ajansı (BNPB), Endonezya'nın şu anda dünyada afet riskinde ikinci sırada yer aldığını bildirdi.

Dünya

Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi, ülkesinin, siyonist işgal rejimi ile ilişkileri normalleştirmeyi reddettiğini söyledi.

Dünya

Endonezya'nın başkenti Cakarta yakınlarındaki bir askeri mühimmat deposunda patlama meydana geldi.

Dünya

Endonezya'daki Mısır ve Ürdün büyükelçilikleri önünde, Gazze'ye destek gösterileri düzenlendi.