HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçe sakinleriyle bir araya gelmek ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla bir iftar programı düzenledi.

Seçim çalışmaları için açılan seçim ofisinde düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Programda konuşan HÜDA PAR Genel Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir,  memleketimize, coğrafyamıza huzur kardeşlik barış ve adaletin gelmesi dileklerinde bulundu.

HÜDA PAR  kadrolarının kendi menfaatlerini bir kenara bırakarak Allah'ın dini için yola koyulduğunu aktaran Demir, "Allahu Teâlâ, sizin bizim tüm İslam âleminin orucunu kabul etsin. Allah u Teâlâ bizi herkesin mutlu olacağı huzura ereceği bayrama ulaştırsın. Allahu Teâlâ Filistinli kardeşlerimize bu mübarek ay hürmetine ve İslam ümmetine Gazzeli kardeşlerimizin zaferi gibi büyük bir zafer ile bizleri sevindirsin. Allahu Teâlâ bu mübarek ay hürmetine siyonistleri ve siyonistlere destek verenleri kahru perişan eylesin. Allahu Teâlâ bizim memleketimize coğrafyamıza huzur kardeşlik barış ve adalet nasip etsin. Takdir edersinizki Allahu Teâlâ insanların huzura ermesine, adalete kavuşmasına vasıl olabilecek her türlü vesileyi yaratmıştır. Allah, kâinatta var olan her şey insanın hizmetine sunmuştur. Aynı şekilde Allah insanların huzuru için peygamberler göndermiş, kitaplar göndermiş, insanların yolunu şaşırmaması için elçiler göndermiş. Siyaset kurumu, devletler, vekiller, belediye başkanları da bunların tamamı insanın huzura erişmesi içindir. İnsanların huzur içinde yaşamlarını sürdürmesi, haksızlık etmemesi ve birlik beraberlik içerisinde yaşaması içindir. Siyaset kurumumuz bugün milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla bütün siyasetçilerimizin yapması gereken, hizmet etmesi gereken, elinden geldiğince yapması gereken insanımızın huzurudur. Bugün takdir edersiniz ki bunların hiçbirisi yok. Allahu Teâlâ, peygamberlerini uyarıcılarını gönderdiği dinini tamamladı insanlara da doğru ve yanlışı da gösterdi. Biz, Allahu Teâlâ'nın uyarılarına ikazlarına riayet etmiyoruz. Siyasetçilerimiz insanların huzuru için çalışmadı, kendi malının makamının mevkiinin peşine düştü. Dolayısıyla bugün haksızlıklar, huzursuzluklar, adaletsizlikler ortaya çıktı. Değerli kardeşlerim, hepimiz biliyoruz ki insanımızın huzurunu isteyen, adaletin huzurunu isteyen siyasetçiler malı, makamı, mevkii ve rantı unutacak. Allah'ın izniyle Tahir kardeşimiz ve diğer HÜDA PAR'ın kadroları, adaletin, huzurun, barışın ve hasetten maneviyatımızın muhafazası, neslimizin Rabbini tanıması için çalışacaklardır. HÜDA PAR'ın tüm kadroları, kendi menfaatlerini bir kenara bırakarak Allah'ın dini için insanlarımız, için yollara koyulmuş bulunuyorlar. Bizim ve bu kardeşlerimizin memlekete huzuru getirmekten başka hiçbir gayesi yoktur." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha