Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların bayramda kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmesi için ilçedeki mezarlıklarda genel temizlik ve bakım onarım çalışması yapıyor.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince yoğun olarak ziyaret ettiği mezarlıklarda mıntıka temizliği yapıldığını söyleyen Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Bayram öncesi mezarlık alanlarını daha temiz ve düzenli hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına başladı. Mezarlıklarımızı manevi duygularımıza yakışır hale getirebilmek amacıyla temiz ve bakımlı hale getiriyoruz.

İlçemizdeki tüm mezarlıklarda ot temizliği, haşerelere karşı ilaçlama, budama, yürüyüş yollarının bakımı ve temizlik çalışmaları özenli bir şekilde gerçekleştirilip bakım ve onarımı yapılıyor. Bayramda yakınlarının kabirlerini ziyaret edecek vatandaşlarımız için temizlik personelimiz hummalı bir çalışma yapıyor. Emeklerine sağlık. Aileler gönül rahatlığıyla kabir ziyareti yapabilirler." dedi.

Kaynak: igf