HÜDA PAR Ankara Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Gençlik Buluşması" Ankara Mamak ilçesinde bulunan Mavi Göl'de gerçekleştirildi.

Düzenlenen gençlik buluşması programına HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ile HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu katıldı.

Sabah kahvaltıyla başlayan program ile ilgili HÜDA PAR Ankara Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın, bilgi verdi.

Program; piknik, kitap çekilişi, bilgi yarışması ve sportif aktivitelerle saat 17.00'a kadar gençler stres atarak pikniğin tadını çıkardılar.

Gençlik buluşması etkinliğinde gençlere hitap eden Milletvekili Ramanlı, "Bizi bugün bir araya getiren kardeşlerimizden Allah razı olsun. Her ne kadar hava muhalefeti bizim için biraz burukluk vesilesi olsa da neticede 'gönül muhabbet ister kahve bahane' derler ya bizler için de böyle. Bu seneki bahar etkinliklerin dolu dolu geçmesini ümit ediyoruz. Parti olarak özellikle genç kardeşlerimizin kaynaşması, tanışması ve ileriki safhalarda birbirleriyle ortak bir çalışma içerisinde buluşmaları için de güzel bir vesile. Tabi bunu sadece yemek yeme spor yapma etkinliği olarak görmüyoruz. Bunun kültürel ve eğlence altyapısı da olması ki kaynaşma tam manasıyla oluşsun. Neticede sizler her biriniz bizler geleceğisiniz biz size o nazarla bakıyoruz. Sizlerden biraz yaşça büyük olsak da hasta ve yaşlı olsak da sizlerle burada bir arada bulunmaktan çok sevinçliyiz." dedi.  

Ramanlı, "Böyle etkinlikleri zaman zaman beraber icra edebilmek de önemli. Bunu daimi kılmak önemli. İnsan çift taraflıdır. İnsanın maddi yönü de manevi yönü de vardır. İki yön beraber olunca nasıl ki kuş iki kanadıyla uçabiliyorsa insan da iki kanadıyla kendini gerçekleştirebiliyor. Esas olan insanın kendini bilebilmesidir. Kendini gerçekleştirmesi ve rıza-i ilahi doğrultusunda insanlara, memlekete, insanlığa faydalı olmasıdır. Rabbim bu emeklerimizi zayi etmesin. Kaynaşmamızı, kardeşliğimizi, birlikteliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Rabbim hepinizden razı olsun. Tekrardan hoş geldiniz sefalar getirdiniz." ifadelerine yer verdi.

Yarışmada birinci olan gençlere Ramanlı ile Emiroğlu tarafından "Kudüs Yazıları" ve "HAMAS" adlı kitaplar hediye edildi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha