Ramanlı, yeni seçilen Beşiri Belediyesi Başkanı Alpaslan Karabulut, Balpınar Beldesi Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Hasankeyf Belediye Başkanı Hamit Tutuş ve Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’a ziyarette bulundu.

Ziyaretler sırasında konuşan Ramanlı, halkın seçtiği ve partisi farklı olan bütün belediye başkanları ayırt etmeksizin halka hizmet konusunda birlikte çalışacağını belirtti.

Ramanlı, "Seçim 31 Mart akşamı bitti. 1 Nisan artık yeni bir defterdir. Memleket için, milletimiz için, halkımız için ne gerekiyorsa onu yapmak zorundayız. Birbirimize destek vermek zorundayız. O partidir, şu partidir bunlara gerek yok. Biz neticede Batmanlıyız. Batmanlı kimliği üzerinden birbirimize destek vermemiz lazım." dedi.

"Bizim bir davamız var"

Bu memlekette taş üstüne taş koymak isteyene tam destek olacaklarını dile getiren Ramanlı, "Her türlü desteğimizi de verir, hiçbir şeyi de esirgemeyiz Allah’ın izniyle. Bizim bir davamız var. Biz neyi niçin yaptığımızı bilen insanlarız. Bizim için şahsi ikbal, makam, mevki, nam, şöhret önemli değil. Önemli olan Rabbinin rızasını kazanabilmektir. Onun da yolu adaletle hükmetmektir. Yolumuz budur. İnsanlara güzel örnek olmaya çalışıyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha