HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, seçim çalışmaları kapsamında, kentteki Galericiler Sitesi'nde hizmet veren esnafı ziyaret etti.

Ziyaretlerde esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Dönmezer, HÜDA PAR'ın misyonunu ve seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlatarak, kendilerinden destek talebinde bulundu.  

"Bizim için mutlak kazanç insanların gönlünü kazanmaktır"

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Dönmezer, "Aylardır sürdürdüğümüz yerel seçim çalışmalarının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yarınki seçim sonuçlarının memleketimiz, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İl teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, özellikle kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın bu süreç içerisinde göstermiş oldukları yoğun gayretten dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Dava Partisi bilinciyle hareket ederek dünyevi herhangi bir karşılık beklemeksizin bu çalışmalara gönüllü destek veren bütün kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Partimiz adına çok verimli bir süreç geçirdiğimizi, kazanma ve kaybetmenin göreceli bir kavram olduğunu yakinen müşahede ettik. Çünkü bizim için mutlak kazanç, insanların gönlünü kazanmaktır. Ve bu konuda Türkiye genelinde ve özellikle ilimizde başarılı olduğumuza inanıyorum" dedi.

"Dürüst belediyecilik ve gerçek hizmet için her evden en az bir oy istiyoruz"

Malatya'da yerel seçimlere ilk kez girdiklerini belirten Dönmezer, "Planlı, adil, yerli, katılımcı, israfsız, üreten, ulaşılabilir ve dijital; gençliğini koruyan, sosyal ve dayanışmacı, kültürel, engelsiz, ulaşımda hızlı ve güvenli belediyeler için her evden en az bir oyun HÜDA PAR adaylarına verilmesini talep ediyorum. Seçimlerin neticesinde kazanalım, kazanmayalım biz yine sahada olmaya ve halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Sorunlarını üst mercilere ileterek çözüme kavuşması için çaba göstereceğiz." diye konuştu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha