YSK Haberleri

YSK haberleri ve güncel YSK gelişmeleri, YSK ile ilgili tüm video, YSK fotoğrafları ve YSK haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Seçim 2024

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, gün sonunda oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sayım işlemlerine geçileceğini belirtti.

Güncel

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin siyasi partilerin propaganda serbestliği saat 18.00 itibariyle sona erdi.

Siyaset

Yüksek Seçim Kurulu oy kullanma rehberi yayımladı. Peki, oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler neler, nasıl oy kullanılacak?

Siyaset

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimine göre, seçimlere yönelik propaganda serbestliği saat 18.00'de sona erecek.

Güncel

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, oy verme gününden önceki son 24 saatte herhangi bir partinin ya...

Siyaset

YSK, Mahalli İdareler Seçimleri'nde oyların hangi hallerde geçerli, hangi hallerde geçersiz sayılacağını belirledi.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu'nun takvimine göre, 21 Mart tarihi itibarıyla propaganda serbestliği ve seçim yasakları başlıyor.

Siyaset

İletişim Başkanlığı, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için seçmen kaydı sorgulama işlemlerinin YSK ve e-Devlet üzerinden takip edilebileceğini duyurdu.

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvuruları yarın sona erecek.

Siyaset

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında geçici aday listeleri il seçim kurullarında askıya çıktı.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu, "Seçmen kaydı sorgulama ilgili belirtilen kanallar dışında gelen e-posta çağrı ya da mesajlara itibar etmeyin" uyarısı yaptı.

Siyaset

YSK'nın belirlediği seçim takvimine ilişkin süreç devam ederken, siyasi partiler de yerel seçim mesaisini sürüyor. Partilerin aday tespit komisyonları, aday...