yaptırım Haberleri

yaptırım haberleri ve güncel yaptırım gelişmeleri, yaptırım ile ilgili tüm video, yaptırım fotoğrafları ve yaptırım haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

ABD, kuantum ve nükleer enerji teknolojileri ile insansız havacılık alanlarında faaliyet gösteren 37 Çinli şirketi yaptırım listesine aldı.

Röportaj

Okullarda eğitimciye karşı artan şiddet olayları ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, şiddete karşı kanuni...

Dünya

İran, siyonist rejimi destekledikleri gerekçesiyle ABD ve İngiltere'deki kişi ve kuruluşlara yaptırım uyguladığını açıkladı.

Dünya

ABD, İran'dan iki şirket ve dört kişiyi yaptırım listesine ekledi.

Dünya

İran Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan, Avrupa Birliği'nin (AB) İran'a yaptırım uygulama kararına tepki olarak, "Avrupa Birliği, suçlu israil rejiminin rızası...

Dünya

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Avrupa Birliği tarafından Tahran'a karşı açıklanan yaptırımların "yasadışı ve  üzüntü verici" olduğunu söyledi.

Dünya

ABD Hazine Bakanlığı, Şam'daki konsolosluğunun bombalanmasına karşılık olarak siyonist rejime misilleme yapan İran'a, yeni yaptırımlar uygulayacağını açıkladı.

Dünya

ABD, Kuzey Kore'nin "kitle imha silahları programına" destek verdiği gerekçesiyle 6 kişiye ve 2 kuruluşa yaptırım kararı açıkladı.

Dünya

Çin, Avrupa Birliği'nin (AB), Rusya'ya Ukrayna savaşı nedeniyle uyguladığı yaptırımlar kapsamında 4 Çinli şirketi yaptırım listesine almasına tepki gösterdi.

Dünya

Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS), Nijer'e 26 Temmuz'daki askeri darbeden bu yana uyguladığı yaptırımları kaldıracağını duyurdu.

Dünya

ABD, Rus muhalif Aleksey Navalny'nin hapishanede ölmesi nedeniyle Rusya'ya, 500'den fazla yeni yaptırım kararı aldıklarını açıkladı.