tutuklama Haberleri

tutuklama haberleri ve güncel tutuklama gelişmeleri, tutuklama ile ilgili tüm video, tutuklama fotoğrafları ve tutuklama haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Mersin merkezli 8 ilde düzenlenen DAİŞ operasyonunda yakalanan 15 şüpheliden 11'i tutuklandı, 2'sine ise ev hapsi verildi.

Güncel

Manisa'da yapılan çalışmalarda farklı suçlardan aranan 42 kişi gözaltına alındı, zanlılardan 24'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncel

Trabzon'un Sürmene ilçesinde servis kiraladıkları gerekçesiyle üniversite öğrencilerini darp eden 4 dolmuş şoföründen 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncel

Mahzen-35 operasyonunda Uşak'ta yakalanan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Güncel

Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 670 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken gözaltına alınan 2 şüpheli ise...

Güncel

Merkez Yeşilyurt'ta bir iş yerinden hırsızlık yapan bir şahıs, yapılan çalışmanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından adli makamlara...

Güncel

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde kargo minibüsü ile getirilen 21 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 17 şüpheli tutuklandı.

Güncel

Adıyaman il Emniyet Müdürlüğü tarafından şüpheli şahıs sorgulaması sırasında üzerinde tabanca ve uyuşturtucu madde yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncel

Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncel

Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan 67 yıl 7 ay kesilmiş hapis cezası ile aramasının bulunduğu bildirildi.

Güncel

Antalya'da son bir haftada gerçekleştirilen asayiş denetimlerinde gözaltına alınan 2 bin 246 şüpheliden 170'i tutuklandı.

Güncel

İzmir'de, FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 36 şüpheliden 18'i tutuklandı.