Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye'nin siyonist işgal rejime karşı uyguladığı ticaret kısıtlamalarını geri çektiği iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda, Türkiye ile Filistin arasında imzalanan anlaşmalar kabul edildi.

Güncel

Türkiye bugünden itibaren yeniden Arabistan ve Afrika'dan gelen çöl tozlarının etkisine giriyor.

Güncel

Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, iki ülkenin diplomatik ilişkilerinin 60'ıncı yılında bugün Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirecek.

Dünya

Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın iki ülkenin diplomatik ilişkilerinin 60. yılında yarın Türkiye'ye gelecek.

Dünya

Siyonist işgal rejiminin en önemli tedarikçilerinden olan Azerbaycan'ın petrolünün, Türkiye üzerinden gönderildiği iddia edildi.

Dünya

OECD, Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,9'dan yüzde 3,4'e yükseltti.

Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile yaptığı ortak basın toplantısında, "Türkiye olarak Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet...

Dünya

Barbarlıkta sınır tanımayan siyonist işgal rejimi, Şanlıurfa doğumlu 34 yaşındaki Hasan Saklanan'ı Kudüs'te vurarak şehid etti.

Güncel

Moritanya Dışişleri Bakanı Muhammed Selim Merzuk, "ülkesi ile Türkiye arasındaki ticaret hacminin artmakta olduğunu" vurguladı.

Güncel

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier resmi ziyaret için bugün Türkiye'ye gelecek.

Filistin

İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) Batı Şeria'daki lideri Zahir Cebbarin, Hareketin ofislerini Katar'dan Türkiye'ye taşıyacağı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti.