toprak kayması Haberleri

toprak kayması haberleri ve güncel toprak kayması gelişmeleri, toprak kayması ile ilgili tüm video, toprak kayması fotoğrafları ve toprak kayması haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı.

Dünya

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde otoyolun çökmesi sonucu 19 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Dünya

Çin'de etki gösteren şiddetli yağışların neden olduğu sel baskınları ve toprak kaymaları nedeniyle 4 kişi öldü, 10 kişi de kayboldu.

Dünya

Afganistan'da, yoğun yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında can kaybı, 99'a yükseldi.

Güncel

İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasından 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

Güncel

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde bir tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açıldığı esnada meydana gelen toprak kaymasında 2...

Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesinde, maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin cenazesine ulaşıldı.

Dünya

Brezilya'nın Rio de Janeiro kenti ve Espiritu Santo eyaletlerinde şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında 14 kişi yaşamını yitirdi.

Dünya

Brezilya'da etkili olan yağışlar nedeniyle meydana gelen toprak kaymasında 12 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Dünya

Endonezya'nın Sumatra adasında şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında 26 kişi hayatını kaybetti, kayıp 6 kişiyi arama çalışmaları...

Güncel

Erzincan'da maden ocağındaki toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, 6 zanlı tutuklandı, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncel

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, FETÖ'ye ait sosyal medya hesaplarınca paylaşılan "Erzincan'daki toprak kayması sırasında kaydedildiği" iddia edilen görüntülerin doğru...