toplu mezar Haberleri

toplu mezar haberleri ve güncel toplu mezar gelişmeleri, toplu mezar ile ilgili tüm video, toplu mezar fotoğrafları ve toplu mezar haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Dünya

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, Şifa Hastanesi'nde üçüncü bir toplu mezarın bulunduğunu, şu ana kadar yaklaşık 50 naaşa ulaştıklarını bildirdi.

Filistin

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, siyonist işgal rejiminin Şifa Hastanesine yaptığı baskınlarda katlettiği 49 Filistinlinin cesedine ulaşıldığını belirtti.

Dünya

Cezayir, Gazze Şeridi'nde bulunan toplu mezarları görüşmek üzere 7 Mayıs Salı günü BM Güvenlik Konseyi'nin kapalı bir oturumda toplanmasını talep...

Dünya

Kolombiya Dışişleri Bakanlığı, Gazze'deki Nasır ve Şifa hastaneleri yerleşkesinde bulunan toplu mezarlarla ilgili kapsamlı ve tarafsız soruşturma yapılmasını istedi.

Filistin

HAMAS, Nasır Hastanesi yerleşkesinde bulunan 3 toplu mezarla ilgili acilen uluslararası soruşturma yapılması çağrısında bulundu.

Dünya

Gazze Şeridi'nin güney kesiminde yer alan Han Yunus şehrindeki Nasır Hastanesi'nin alanında bulunan üç yeni toplu mezardan 58 şehidin naaşının...

Dünya

Avrupa Birliği, işgal saldırılarının devam ettiği Gazze'de iki hastanede toplu mezarların bulunmasının bağımsız olarak soruşturulması çağrısında bulundu.

Dünya

Libya İçişleri Bakanlığı, başkent Trablus'un güneydoğusundaki Şuveyrif bölgesinde bir toplu mezarda 65 düzensiz göçmenin cesedinin bulunduğunu açıkladı.